God of War is een avonturenspel vol actie dat de reis volgt van Kratos, de beruchte antiheld die niet rust voordat hij iedereen heeft uitgeschakeld die hem leed en pijn heeft gebracht. Als je de God of War-serie hebt gespeeld, weet je dat het verhaal en de overlevering achter het spel een zeer diepe connectie hebben met zowel de Griekse als de Noorse mythologie.

Er zijn vele redenen waarom iemand een God of War geïnspireerde tattoo zou nemen. Het kan zijn dat je de wilskracht en vasthoudendheid van Kratos en zijn zoektocht om tegen het lot in te handelen waardeert, of, het kan zijn dat je gewoon een enorme liefhebber bent van de serie die Game of the Year won bij de 2018 Game Awards.

Hoe dan ook, in dit artikel gaan we een kijkje nemen naar 20 van de meest ongelooflijke God of War tatoeages die er zijn.