Micro haar pigmentatie wordt regelmatig ingezet om haaruitval te camoufleren of littekens te verbergen. Micro haar pigmentatie is geen chirurgische ingreep. Dit tot veel verbazing van mensen. Door middel van micro haar pigmentatie wordt er op de hoofdhuid een tatoeage geplaatst in de vorm van stoppels. Het resultaat wat je dan krijgt is dat je een mooi en goed uitziend geschoren haardracht hebt.

Tattoo Bob werkt met een ultra fijne techniek, met ultra fijne naalden en een door hun speciaal ontwikkeld apparatuur wat resulteert in zeer realistische resultaten.

Voor wie is micro haar pigmentatie geschikt?

Micro haar pigmentatie is geschikt voor mannen en vrouwen die te maken hebben met kaalheid, alopecia, dun haar of veel last hebben van haaruitval. Haaruitval komt vaak voor wanneer er ijzer te kort is.

Waarom zou je voor een micro haar pigmentatie kunnen kiezen?

Het is een vrijwel pijnloze behandeling. Na het gebruiken van de techniek lijkt het dan ook alsof het hoofd hele korte stoppeltjes heeft. Het resultaat is dan ook erg natuurlijk en niet te onderscheiden van echt haar. Naast het uiterlijk heeft micro haar pigmentatie ook nog een paar andere voordelen:

  • Er zijn geen bijwerkingen of complicaties. Dit komt doordat de behandeling geheel vriendelijk is.
  • Je kan tijdens een behandeling kiezen voor elk gewenste haarkleur.
  • Je kan er verschillende onzekerheden camoufleren. Zoals littekens bijvoorbeeld.
  • Zoals gezegd is deze techniek geen chirurgische ingreep.
  • Het eindresultaat is snel zichtbaar
  • In tegenstelling tot de haartjes die grijzer worden, blijft de wortel altijd donker. Een stoppel veranderd dus niet van kleur. Hoe korter je jezelf scheert des te minder het opvalt.